Jubileum concert Theater Tegendraads

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 13:14

Jubileum concert Theater Tegendraads

5 jaar geleden was het tijd om te gaan starten met Theater Tegendraads. Na jarenlange ervaring hadden Jan-Willem en Wendy de wens om een eigen theatergroep te starten met mensen met een beperking.

Inmiddels zijn we een tijd verder en is het tijd voor ons eigen jubileumfeest. En natuurlijk doen we dat geheel op een tegendraadse manier.

Op een te gekke locatie vieren wij op 27 oktober dat wij 5 jaar bestaan. Dit doen we niet alleen maar samen met onze vrienden van THEATERKANTOOR.

 

Theaterkantoor.nl is een team van creatieve mensen die gespecialiseerd zijn in muziektheater en unieke belevingsconcerten, waaronder de beroemde ligconcerten® op de meest bijzondere locaties. Jaarlijks bezoeken circa 10.000 mensen onze producties en krijgen we hulp van onze enthousiaste vaste crew van vrijwilligers en daar zijn we erg trots op. Wij zijn groeiende en voortdurend op zoek naar een boeiende en brede samenwerking met andere creatieve mensen als musici, theatermakers, podia, met en voor bijzondere en unieke locaties.

 

U wordt ontvangen door de spelers van Tegendraads in een speciaal programma samen met pianist Bernd van den Bos. Met hem brengen ze een aantal nummers van Freddie Mercury aangevuld met hun eigen repertoire. Aansluitend kunt u lekker onderuit en liggend op uw eigen matje of matrasje genieten van de pianomuziek van Bernd van den Bos.

Pianist, liedjesschrijver en bandleider: Bernd van den Bos is het allemaal. Hij begeleidt artiesten als Brigitte Kaandorp, André van Duin, Simone Kleinsma en Jenny Arean. Verrast met spannende improvisaties en schrijft composities met een knipoog. Zijn speelstijl is lyrisch, zijn klank klassiek, zijn inspiratiebronnen divers – van Louis van Dijk tot Freddie Mercury. Muzikale verhalen vertellen die raken, dat is wat hij doet. Het liefst op gympen achter zijn vleugel.

Dat beloofd een prachtige avond te worden. Vier jij dit met ons mee?

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.