Uw bedrijfsuitje/feestje bij ons? Kom een liedje opnemen in de Tegendraads Studio!

Theater Tegendraads is een plek waar onder andere muziek wordt gemaakt. Heel vaak nemen wij deze muziek dan ook professioneel op. 

En wat is er nou leuker om dit te combineren met uw feestje. Kom samen met jouw collega's/vrienden en/of familie een lied opnemen in de Tegendraads studio. Deze activiteit wordt professionele begeleid door een ervaren geluidsman die wordt bijgestaan door enkele deelnemers van Theater Tegendraads.

 

Jullie kiezen zelf (van te voren) een lied uit en in 2 uur gaan we deze song opnemen zodat jullie het eindresultaat mee kunnen nemen als uniek aandenken aan jullie dag.

Een leuke creatieve activiteit met een sociaal karakter aangezien de acteurs/zangers van Theater Tegendraads de gehele activiteit zullen helpen om alles in goede banen te leiden.

Een kopje koffie en thee zijn inbegrepen bij deze activiteit. Wilt u meer, (snack, lunch, diner) dan helpen wij u graag om dit bij ons mogelijk te maken. Wij hebben een groot netwerk om voor u de perfecte dag te organiseren. Fijn ook dat iedereen dan op dezelfde locatie kan blijven toch?

De kosten voor de basis activiteit zijn €25,- per persoon. (6 tot 20 personen)

Neem snel contact met ons op!