Help Jij ons aan headsets zodat onze voorstelling goed overkomt?

Gepubliceerd op 15 december 2022 om 19:51

Theater Tegendraads bestaat bijna 5 jaar en dat is niet onopgemerkt gebleven. Voorstellingen, een film, verschillende tv optredens en meerdere mooie clips.

 

In hun laatste voorstelling geven ze een eigen kijk op exclusiviteit. Want hoor jij er wel bij? En waarom dan wel of niet?

 

Tijdens de première van deze voorstelling was er echter een probleem. Er waren te weinig microfoons voor iedereen. En dat was lastig. De microfoons die er waren werden ingehuurd en dat is elke voorstelling weer een hoge kostenpost.

 

De wens is om voor iedereen een eigen microfoon te hebben. Want dan kan daar ook mee gerepeteerd worden. Vandaar dat Theater Tegendraads een crowdfundingactie is begonnen.

 

En niet zonder succes. Inmiddels hebben verschilde mensen al bijgedragen aan deze wens en ook het Prins Barnard Cultuurfonds ziet de waarde van deze groep in. Ze belonen dat met een prachtige bijdrage. En dan kwam daar ook de Provincie Gelderland. Ook zij staan achter het initiatief Theater Tegendraads. Ze zien de meerwaarde van een theatergroep voor mensen met een beperking en beloven dat als de teller op 70% staat, zij de rest van het bedrag aanvullen.

 

Wat geweldig dat zoveel mensen het belang inzien van deze groep. Maar eerlijk is eerlijk, we zijn er nog lang niet.

 

Wil jij Theater Tegendraads helpen om hun doel te behalen? Ga dan snel naar voordekunst.nl en zoek naar: Tegendraads.

 

Als je doneert word je beloond met een concert of een ander cadeautje van Theater Tegendraads.

 

Zij zijn je nu al meer dan dankbaar!

Doneer hier: https://www.voordekunst.nl/projecten/9731-wij-zijn-exclusief 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.