15 Oktober Open dag!

Aanstaande 15 oktober openen wij onze deuren. Tussen 13:00 en 15:00 uur ben je welkom en kan je genieten van een optreden. Misschien vind je het ook wel leuk om een workshop te volgen. 

Lees meer »

Wij gaan verhuizen

Na twee jaar heel fijn gewerkt te hebben in onze grote loods is het tijd voor iets nieuws. We gaan per 1 oktober een prachtig nieuw pand betrekken. 

Lees meer »

Wist je dat?

Wist je dat wij met Theater Tegendraads verschillende projecten aanpakken buiten de dagbesteding om. Zo werken we op scholen en mochten we vorig jaar onze expertise inzetten bij het opzetten van een orkest voor mensen met een beperking.

Lees meer »

Wij zijn gestart met iets heel tofs!

En dnt ben ineens maanden verder en is er nog steeds geen goede hoop dat de theaters weer op een normale manier open gaan. Voor een theatergroep zoals wij is dat best even lastig. Maar hoe dan verder...

Lees meer »

Dag lieve Bas

En dan ineens dat berichtje: Bas ligt in het ziekenhuis. Vanaf onze vakantiebestemming lijkt het of de temperatuur van 32 daalt naar min 1. Sprakeloos staan we langs een gracht in Sloten en beginnen gelijk met het enige wat wij kunnen doen, hopen dat het goedkomt.

Lees meer »

Radio Tegendraads #1

In tijden van afstand willen we toch graag ons publiek bereiken. En tuurlijk mogen we weer met meerdere mensen samenkomen. Maar toch blijven we voorzichtig.

Lees meer »